magyar english
 
Rólunk Üzletek Szolgáltatásaink Hírek Elérhetőség Akciók VIP kártya Nyitva tartás Katalógus Partnerek Promóció
Lakberendezés Stílusok
Lakberendezés Stílusok

Tectona Grandis
Tectona Grandis


Szeretettel meghívjuk Önt, hogy látogasson el MAXCityben lévő kertberendezési szaküzletünkbe, melyet megnyitása óta nagy igyekezettel szépítünk-fejlesztünk, hogy méltóképpen mutathassuk be Önnek a világ legjelesebb gyártóinak csodaszép, különféle lakberendezési stílusú bútorait.

A Tectona Grandis olyan kertberendezési kínálatot vonultat fel Magyarországon, amely minden tekintetben megfelel a magas funkcionális, minőségi és esztétikai követelményeknek. Kerti bútoraink száz százalékig ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és minimális ápolást, gondozást igényelnek.

Otthonainkban egyre inkább azt keressük, hogyan lehet olyan szabadtéri életteret létrehozni, amely ugyanazt a komfortot és életminőséget biztosítja, amit házunk fallal körbevett helyiségeiben már megszoktunk. Az egyik mód otthonunk alapterületének bővítésére az, hogy a házon belüli kényelmet és felszereltséget kivisszük a szabad ég alá.

Az otthonos terasz egyéni darabjai közé tartoznak a székek, padok, ülőgarnitúrák, fotelek, asztalok, napágyak, tálalókocsik, polcok, hintaágyak, kerti grillek, napernyők és vízhatlan párnaládák.

Ön nyilván olyan kényelmes kerti bútort óhajt, amelyben pihenhet, élvezheti a nyugalmat és a természet szépségét. Válasszon olyan bútorzatot, amely ellenáll az időjárásnak és beleillik a kert hangulatába.

A teakfa a kerti bútorok ideális anyaga, amely hosszú évtizedekig dacol az elemekkel folyamatos kültéri használatnál is. A teakfa bútorokat lehet olajozni, protektorral kezelni vagy rá lehet bízni az időjárásra, hogy rajtuk puha, ezüstös bevonatot képezzen. A mediterrán kert nélkülözhetetlen kertberendezési kiegészítője a fémbútor. Kovácsoltvas bútorainkat a szokásosnál tízszer vastagabb bevonat védi az időjárás viszontagságai ellen, így az átrozsdásodás folyamatos kültéri használat mellett is kizárt.

Ha a modern lakberendezési formák állnak közel Önhöz, fedezze fel az alumínium világ újdonságait. Alumínium vázú kerti bútorok karcolás és időjárásállók. A legújabb trendeknek megfelelően az alumíniumvázú kerti székre és napágyra Textilene huzat kerül, így párna nélkül is garantáltan kényelmes. Az alumíniumnak megvan az az előnye is, hogy pillekönnyű.

Időjárásálló fonott bútoraink, melyek lágy műanyag Hularo szálból készülnek, a mai irányadó trendet képviselik a kerti bútorok terén. A napfényben fürdő terasznál az azonnali megoldások közé tartozik az óriási, önálló napernyő, amit oda tehetünk, ahol éppen szükség van rá. Az ernyők általában kerek alakúak, fa vagy alumínium szerkezetűek és különböző méretben kaphatók. A napernyőnél különösen fontos a megfelelő súlyú talp kiválasztása.

Mivel a kerti élet már régóta a szabadtéri sütés-főzéssel és a BBQ-val társul, a grillező nélkülözhetetlen, amennyiben szeret a szabadban főzni és szórakozni. Kerti grillsütők széles választékban kaphatók az egyszerűtől a legkorszerűbbekig. Néhány embert szeret a faszénnel bíbelődni, meggyújtani és várni arra, hogy elérje a sütési hőmérsékletet. Ha Ön a kényelmet és az azonnali megoldásokat helyezi előnybe, praktikus gáz grillsütők széles kínálatából választhat. Üzletünkben többféle grill kiegészítő közül választhat.

Vannak dolgok az életben, melyeket nem szabad kihagyni, ilyen például egy délutáni szunyókálás egy függőágyban. A természetes pamutszálból készült függőágyak és függőszékek nemcsak a testet pihentetik, de életteli színekkel lelkünket is felvidítják. Ha szeretne valamit megvilágítani kertjében, azt a nálunk kapható speciális kerti lámpákkal megteheti. Lámpáink teakfából, gránitból, rozsdamentes acélból készülnek.

Egy tenyérnyi földterület, egy kis képzelőerő és persze a TECTONA GRANDIS segítségével Ön máris belevághat a kert tervezésébe. Sok örömet kívánunk hozzá!

Ha érdeklődik a 2010-es szezon újdonságai iránt, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Elérhetőségek:
I. emelet 105. üzlet
Web: www.tectonagrandis.hu
Tel.: (+36) 23 500 575


Facebook oldalaink
Facebook oldalaink
Iratkozzon fel Hírlevelünkre
Ajándék ötletek
10 perc kávészünet
MAXCity Lakberendezési Áruház, M1 autópálya 14-es kijárat, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a. | Tel.: (+36) 23 532 660
Fax: (+36) 23 532 661 | E-mail: office@max-city.hu
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Copyright © 2010. MAXCity. All rights reserved.
designed by Tshirt developed by Y'Solutions